Callebaut Summer of Chocolate
Callebaut Summer of Chocolate
Produkujesz lody i szukasz nowych rozwiązań, które przyciągną uwagę klientów? Poznaj wspaniały świat Callebaut Gelato, pełen czekoladowych inspiracji na lato.
14.05.2018 - 14.05.2018
Lodziarskie i cukiernicze
Zapisz się na szkolenie
Callebaut Summer of Chocolate
Warsztaty poprowadzą Callebaut ChocoCommando Karim Soliman oraz Technolog Callebaut Arkadiusz Natorski. Czeka na Was mnóstwo czekoladowych inspiracji do wykorzystania przy produkcji lodów, drinków czy deserów lodowych.

Włoskie gelato, mrożone drinki lodowe, lody typu soft, desery lodowe oraz letnie przysmaki z czekoladą! 

W programie m.in. pokazy, prezentacje, degustacje i specjalne promocje na produkty Callebaut dla uczestników.

Poznaj smak czekolady Callebaut w nowej, letniej odsłonie!

Miejsce szkolenia: Centrum Szkoleniowe Savpol Grudziądz

Termin do wyboru: godz. 12:00-15:00, 14 maja 2018 roku.

Cena szkolenia
Bezpłatne
Skontaktuj się ze swoim Przedstawicielem Handlowym.