COFFEE-FOODPARING warsztaty dla HoReCa
COFFEE-FOODPARING warsztaty dla HoReCa
COFFEE-FOODPARING czyli jak dopasować kawę do deseru.
26.04.2019 - 26.04.2019
zaawansowana branża HoReCa
Zapisz się na szkolenie
COFFEE-FOODPARING warsztaty dla HoReCa
Jak powszechnie wiadomo Wino jest doskonałym dodatkiem do różnego rodzaju potraw, aby w pełni odkryć walory smakowe zarówno dania jak i  wina, należy wiedzieć, w jaki sposób łączyć ten rodzaj trunku z potrawami.

Ta sama zasada dotyczy połączenia kaw i deserów.
Podczas warsztatów dowiesz się:

  1. W jaki sposób dopasować  kawę  do twojej karty deserów,
     
  2. Jakie kawy (tradycyjne, z alkoholem czy smakowe) najlepiej smakują  w zestawieniu z najbardziej popularnymi ciastami w Polsce (sernik, szarlotka).

     
    Warsztaty poprowadzą:
    Romain Vernot – certyfikowany barista MALONGO FRANCE
    Sylwia Ślusarska – baristka Savpol
     
Cena szkolenia
Bezpłatne
Skontaktuj się ze swoim Przedstawicielem Handlowym.