Karmelowe dekoracje cukiernicze III Etap
Karmelowe dekoracje cukiernicze III Etap
Poznaj świat fascynujących dekoracji karmelowych podczas III etapu warsztatów w Centrum Szkoleniowym Savpol.
19.04.2017 - 20.04.2017
Cukiernicze i gastronomiczne
Zapisz się na szkolenie
Karmelowe dekoracje cukiernicze III Etap
Serdecznie zachęcamy do udziału w szkoleniu prowadzonym przez Krzysztofa Błaszczyka - Technologa Cukiernictwa firmy Savpol. Nasz specjalista zaprezentuje jak pracować z karmelem oraz w jaki sposób wykonać zarówno proste, jak i te najbardziej wymyślne dekoracje cukiernicze.
 
W programie szkolenia dowiedzą się Państwo m. in. jak wykonać słonia z palemką czy homara. Krzysztof Błaszczyk zaprezentuje również jak można wykorzystać karmel w okresie komunijnym. Praktyczne dekoracje karmelowe pozwolą wyróżnić się wśród konkurencji oraz zaimponować potencjalnym klientom Twojej cukierni. 
 
Jeśli interesują Cię najnowsze trendy w cukiernictwie, to zapraszamy serdecznie do uczestnictwa w warsztatach, które odbędą się w naszym Centrum Szkoleniowym Savpol.
 
Termin do wyboru: 19 lub 20 kwietnia 2017. Pierwszeństwo mają osoby uczestniczące w dwóch wcześniejszych etapach szkolenia z pracy w karmelu. 
Cena szkolenia
Bezpłatne
Dla klientów firmy Savpol. Skontaktuj się ze swoim Przedstawicielem Handlowym