Przekonaj się w jak prosty sposób przygotujesz budyń czy krem używając jedynie podstawowych składników, nie tracąc przy tym wielu godzin pracy.
Poznaj niezawodne urządzenie, które pozwoli zautomatyzować złożone, czasem wymagające procesy. Maszynę prostą w obsłudze i wyjątkowo łatwą w utrzymaniu w czystości.
Przyjdź i przetestuj urządzenie, które pasteryzuje, gotuje, miesza, schładza oraz konserwuje wyroby cukiernicze, lody, czekoladę oraz inne produkty spożywcze.
Valmar przedstawia urządzenie
Chef Cream z serii TTi, wielofunkcyjne urządzenie najnowszej generacji do przygotowywania różnego rodzaju kremów.
Na pokazie zostanie przedstawiony proces produkcji kremów owocowych i polskiego budyniu przy użyciu urządzenia Chef Cream.
Gdzie?: Centrum Szkoleniowe Savpol, ul. Magazynowa 3, Grudziądz 86-300
Kiedy?: 15 października 2020
O której?: start 10:00
Szkolenie poprowadzi Martin Gregori, doświadczony i uznany technolog słoweńskiej firmy Valmar.
Więcej informacji pod numrem telefonu: 609 880 759 - Wiktoria Szolc