Szkolenie - Apetyczny zapach gorącego pieczywa
Szkolenie - Apetyczny zapach gorącego pieczywa
poznaj nowości, które decydują o sukcesie w branży piekarniczej !  
16.05.2019 - 16.05.2019
piekarnia,cukiernia, HoReCa
Zapisz się na szkolenie
Szkolenie - Apetyczny zapach gorącego pieczywa
CZEGO DOWIESZ SIĘ NA SZKOLENIU?:
 
- jak w odpowiedni sposób przygotować i przeprowadzać odpiek produktów świeżych oraz mrożonych;

- w jaki sposób wykorzystać nowoczesne technologie piecy PIRON, aby uwydatnić smak produktów;

- poznasz rozwiązania, które zwiększą efektywność i wydajność Twojej pracy.


CZEGO NAUCZYSZ SIĘ PODCZAS SZKOLENIA?:
 
- Innowacyjnych sposoby przygotowania takie jak: regeneracja pieczywa, pieczenie próżniowe, pieczenie w niskiej temperaturze, nocny odpiek;

- Nowych technik przygotowania produktów cukierniczych i piekarniczych;

- Zdobędziesz praktyczne umiejętności obsługi najwyższej klasy pieców PIRON.
 
PROWADZĄCY:
 
Roberto Zanca  (firma Piron)
- Oficjalny Członek Włoskiej Akademii Gastronomicznej

- Wykładowca  na University of Gusto w Vincezie;

- Wykładowca w szkole kulinarnej Hangar 78 w Wenecji;

- Wykładowca w DF Lonigo w Vincezie z 10-letnim stażem oraz w instytucie w Padwie;

- Doradca najlepszych cukierników i restauratorów w północnych Włoszech;

- Wielokrotnie utytułowany w rożnego rodzaju konkursach kulinarnych.
 
Simone Valentini (firma Piron)
Międzynarodowy konsultant ds. Projektów cukierniczych i piekarniczych, ekspert w sektorze w dziedzinie zaopatrzenia w piece i sprzęt sektora HoReCa
 
Michał Piech 
Firma PANESCO 

Cena szkolenia
Bezpłatne