CZEGO DOWIESZ SIĘ NA SZKOLENIU?:
- jak w odpowiedni sposób przygotować i przeprowadzać odpiek produktów świeżych oraz mrożonych;
- w jaki sposób wykorzystać nowoczesne technologie piecy PIRON, aby uwydatnić smak produktów;
- poznasz rozwiązania, które zwiększą efektywność i wydajność Twojej pracy.
CZEGO NAUCZYSZ SIĘ PODCZAS SZKOLENIA?:
- Innowacyjnych sposoby przygotowania takie jak: regeneracja pieczywa, pieczenie próżniowe, pieczenie w niskiej temperaturze, nocny odpiek;
- Nowych technik przygotowania produktów cukierniczych i piekarniczych;
- Zdobędziesz praktyczne umiejętności obsługi najwyższej klasy pieców PIRON.
PROWADZĄCY:
Roberto Zanca (firma Piron)
- Oficjalny Członek Włoskiej Akademii Gastronomicznej
- Wykładowca na University of Gusto w Vincezie;
- Wykładowca w szkole kulinarnej Hangar 78 w Wenecji;
- Wykładowca w DF Lonigo w Vincezie z 10-letnim stażem oraz w instytucie w Padwie;
- Doradca najlepszych cukierników i restauratorów w północnych Włoszech;
- Wielokrotnie utytułowany w rożnego rodzaju konkursach kulinarnych.
Simone Valentini (firma Piron)
Międzynarodowy konsultant ds. Projektów cukierniczych i piekarniczych, ekspert w sektorze w dziedzinie zaopatrzenia w piece i sprzęt sektora HoReCa
Michał Piech
Firma PANESCO