UWAGA! Brak wolnych miejsc.
To niepowtarzalna okazja na poznanie nowatorskich receptur oraz praktycznego zastosowania produktów Fabbri.
Szkolenie poprowadzi znany boloński cukiernik - Francesco Elmi, który swoją pasję do cukiernictwa przekształcił w wymarzoną profesję. Praktykę zawodową rozpoczął w 1988r. Kiedy ukończył studia, podjął pracę w znanej, bolońskiej cukierni Calderoni i tak zaczęła się jego słodka przygoda. Swoją współpracę z firmą Fabbri zapoczątkował 15 lat temu. Teraz jest także właścicielem otwartej w 2010 roku cukierni Regina Quadri, będącej kluczowym miejscem na bolońskiej mapie cukierniczej.
Francesco Elmi podczas warsztatów zaprezentuje swoje autorskie propozycje deserów, które z pewnością zachwycą gości Twojej restauracji. Poznasz przepisy między innymi na: mus z sera ricotta podany z gruszkami, wiśniowe tiramisu z sosem Amarena czy orzechowe ciasteczka z panna cottą i krewetkami.
Szkolenie Fabbri dedykowane segmentowi HoReCa odbędzie się 26.09.2019 w Centrum Szkoleniowym Savpol przy ulicy Sowińskiego 7.
Prosimy o zgłaszanie chęci wzięcia udziału w warsztatach za pomocą formularza lub drogą mailową: szkolenia@savpol.pl.
Zapraszamy!