Szkolenie Kanapki, Tortille, Hot-dogi
Szkolenie Kanapki, Tortille, Hot-dogi
Koncepty kanapkowe tworzone w oparciu o wysokiej jakości pieczywo cieszą się coraz większą popularnością w świecie piekarniczym i HoReCa. Nasze szkolenie pozwoli na poznanie...
06.03.2018 - 07.03.2018
HoReCa
Zapisz się na szkolenie
Szkolenie Kanapki, Tortille, Hot-dogi

Serdecznie zapraszamy na szkolenie prowadzone przez naszego technologa ds. HoReCa - Damiana Krępecia, który zaprezentuje w jaki sposób kreatywnie podejść do konceptu kanapkowego. Wysokiej jakości pieczywo i smaczne dodatki idealnie sprawdzają się jako szybkie przekąski czy śniadania w coraz większej ilości piekarni i punktów gastronomicznych.


Podczas szkolenia będziemy przygotowywać kanapki, do których wykorzystamy chleby i bułki wypieczone z wysokiej jakości mieszanek piekarniczych AlfaPro Granix oraz szeroką gamę składników z naszej oferty, m. in. wędlin serów i sosów Tarsmak.

Zaprezentujemy również naszą ofertę mrożonego pieczywa oraz przekąsek na słodko i na słono. Do przygotowania kanapek na ciepło i na zimno wykorzystamy także mrożone warzywa i owoce.

Niesłabnącą popularnością cieszą się również tortille przyrządzone w wersji na słodko i wytrawnej, dlatego wraz z marką Dijo zaprezentujemy jak stworzyć tego typu przekąski, by zadowolić podniebienia swoich klientów.


Przygotowaliśmy również propozycję dla osób zainteresowanych wprowadzeniem lub rozwinięciem oferty hot-dogów. Uczestnictwo w warsztatach to znakomita okazja na zapoznanie się z naszą ofertą bułek, parówek i sosów


Miejsce szkolenia: Centrum Szkoleniowe Savpol Gliwice

Termin do wyboru: 6 lub 7 marca 2018 roku.

Cena szkolenia
Bezpłatne
Skontaktuj się ze swoim Przedstawicielem Handlowym.