Serdecznie zapraszamy na szkolenie prowadzone przez naszego technologa ds. HoReCa - Damiana Krępecia, który zaprezentuje w jaki sposób kreatywnie podejść do konceptu kanapkowego. Wysokiej jakości pieczywo i smaczne dodatki idealnie sprawdzają się jako szybkie przekąski czy śniadania w coraz większej ilości piekarni i punktów gastronomicznych.
Podczas szkolenia będziemy przygotowywać kanapki, do których wykorzystamy chleby i bułki wypieczone z wysokiej jakości mieszanek piekarniczych AlfaPro Granix oraz szeroką gamę składników z naszej oferty, m. in. wędlin serów i sosów Tarsmak.
Zaprezentujemy również naszą ofertę mrożonego pieczywa oraz przekąsek na słodko i na słono. Do przygotowania kanapek na ciepło i na zimno wykorzystamy także mrożone warzywa i owoce.
Niesłabnącą popularnością cieszą się również tortille przyrządzone w wersji na słodko i wytrawnej, dlatego wraz z marką Dijo zaprezentujemy jak stworzyć tego typu przekąski, by zadowolić podniebienia swoich klientów.
Przygotowaliśmy również propozycję dla osób zainteresowanych wprowadzeniem lub rozwinięciem oferty hot-dogów. Uczestnictwo w warsztatach to znakomita okazja na zapoznanie się z naszą ofertą bułek, parówek i sosów
Miejsce szkolenia: Centrum Szkoleniowe Savpol Gliwice
Termin do wyboru: 6 lub 7 marca 2018 roku.