Specjalnie dla Ciebie przygotowaliśmy kolejną edycję Warsztatów Lodziarskich.
Zapraszamy wszystkie osoby, które chciałyby wystartować na wiosnę ze swoim lodowym biznesem lub prowadzą już lodziarnię i poszukują nowych inspiracji oraz profesjonalnego doradztwa.
Kiedy? Gdzie?
8 listopada 2019, godz.: 10:00 (UWAGA data uległa zmianie!)
Gliwice, ul. Sowińskiego 7 (salka szkoleniowa)
Do kogo kierowane są warsztaty?
- do właścicieli kawiarni, cukierni chcących poszerzyć swoją ofertę o lody rzemieślnicze
- do osób planujących otwarcie własnej lodziarni w przyszłym sezonie
- do osób zainteresowanych wprowadzeniem sprzętu marki Valmar
- do szefów kuchni, właścicieli restauracji, którzy chcieli by rozpocząć produkcję lodów w swoich lokalach
Przygotowaliśmy szkolenie z zakresu lodziarstwa, które będzie obejmowało tematykę:
- Tachnologii produkcji lodów
- Sprzętu potrzebnego do produkcji lodów
- Zagrożeń w produkcji
- Kalkulacji lodowych
Podczas szkolenia nie zabraknie także pokazu praktycznego produkcji lodów oraz degustacji.
Dowiesz się jakich maszyn i urządzeń potrzebujesz na początek, poznasz technologię produkcji lodów rzemieślniczych, zaznajomisz się z alternatywnymi technologiami produkcji oraz podpowiemy jakie komponenty do lodów gałkowych będą Ci niezbędne do rozpoczęcia pracy.
Szkolenie poprowadzą: Raffaele Derosa oraz Technolog Lodziarstwa Savpol - Szymon Sapieha
Zapraszamy!
Zgłoszenia można przesyłać także na adres szkolenia@savpol.pl lub zgłosić się telefonicznie pod numerem: 512 416 464.
Ilość miejsc ograniczona.