Szkolenie lodziarskie w Gliwicach
Planujesz otwarcie własnej lodziarni? A może chcesz poszerzyć ofertę swojej kawiarni cukierni, piekarni lub restauracji o orzeźwiające lody? 
08.11.2019
Zapisz się na szkolenie

Specjalnie dla Ciebie przygotowaliśmy kolejną edycję Warsztatów Lodziarskich.

Zapraszamy wszystkie osoby, które chciałyby wystartować na wiosnę ze swoim lodowym biznesem lub prowadzą już lodziarnię i poszukują nowych inspiracji oraz profesjonalnego doradztwa.

Kiedy? Gdzie?
8 listopada 2019, godz.: 10:00 (UWAGA data uległa zmianie!)
Gliwice, ul. Sowińskiego 7 (salka szkoleniowa)

Do kogo kierowane są warsztaty?
- do właścicieli kawiarni, cukierni chcących poszerzyć swoją ofertę o lody rzemieślnicze
- do osób planujących otwarcie własnej lodziarni w przyszłym sezonie
- do osób zainteresowanych wprowadzeniem sprzętu marki Valmar
- do szefów kuchni, właścicieli restauracji, którzy chcieli by rozpocząć produkcję lodów w swoich lokalach
 
Przygotowaliśmy szkolenie z zakresu lodziarstwa, które będzie obejmowało tematykę:
- Tachnologii produkcji lodów
- Sprzętu potrzebnego do produkcji lodów
- Zagrożeń w produkcji
- Kalkulacji lodowych

Podczas szkolenia nie zabraknie także pokazu praktycznego produkcji lodów oraz degustacji.

Dowiesz się jakich maszyn i urządzeń potrzebujesz na początek, poznasz technologię produkcji lodów rzemieślniczych, zaznajomisz się z alternatywnymi technologiami produkcji oraz podpowiemy jakie komponenty do lodów gałkowych będą Ci niezbędne do rozpoczęcia pracy.

Szkolenie poprowadzą: Raffaele Derosa oraz Technolog Lodziarstwa Savpol - Szymon Sapieha

Zapraszamy! 
Zgłoszenia można przesyłać także na adres szkolenia@savpol.pl lub zgłosić się telefonicznie pod numerem: 512 416 464.
Ilość miejsc ograniczona.
Cena szkolenia
Bezpłatne
dla Klientów firmy Savpol oraz osób zainteresowanych otwarciem lodziarni