Walentynki z Barry Callebaut
Walentynki z Barry Callebaut
Stworzone z miłości do czekolady. Poznaj autorskie propozycje walentynkowe firmy Callebaut na wyszukane desery z okazji święta zakochanych.
01.02.2017 - 02.02.2017
Cukiernicze i gastronomiczne
Zapisz się na szkolenie
Walentynki z Barry Callebaut

Serdecznie zapraszamy na szkolenie "Czekoladowe inspiracje walentynkowe", które poprowadzi Michał Kleiber z firmy Callebaut. Belgijska marka słynie z wysokiej jakości czekolad, cieszących się dużym uznaniem w świecie cukierniczym i gastronomicznym.

 

Warsztaty prowadzone przez technologów firmy Callebaut cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem. Z tego powodu przygotowaliśmy kolejną edycję, która dostarczy nowych inspiracji nawiązujących do zbliżającego się wielkimi krokami święta zakochanych.

 

Pierwszy dzień szkolenia (1 lutego 2017 roku) adresowany jest przede wszystkim do osób z branży cukierniczej. Michał Kleiber zaprezentuje m.in. jak przygotować tartoletkę, torcik i walentynkowe ciacho. Z pewnością pojawią się wariacje na temat białej czekolady z owocami, migdałowego biszkoptu, czekoladowego musu i nuty alkoholu Baileys.

 

Drugiego dnia (2 lutego 2017 roku) technolog marki Callebaut zaprezentuje receptury, które odnajdą swoje zastosowanie w branży gastronomicznej: monoporcje - smak walentynek na talerzu, biała słodycz z czerwonymi owocami, lawenda otulona musem czy jogurt lychee z maliną.

 

Zachęcamy do uczestnictwa w szkoleniu walentynkowym przygotowanym przez Centrum Szkoleniowe Savpol i producenta czekolad Callebaut.

 

Termin do wyboru: 1.02.2017 (branża cukiernicza) lub 2.02.2017 (branża HoReCa).

Skontaktuj się jak najszybciej ze swoim Przedstawicielem Handlowym, ilość miejsc ograniczona.

Cena szkolenia
Bezpłatne
Dla klientów firmy Savpol. Skontaktuj się ze swoim Przedstawicielem Handlowym