Serdecznie zapraszamy na szkolenie "Czekoladowe inspiracje walentynkowe", które poprowadzi Michał Kleiber z firmy Callebaut. Belgijska marka słynie z wysokiej jakości czekolad, cieszących się dużym uznaniem w świecie cukierniczym i gastronomicznym.
Warsztaty prowadzone przez technologów firmy Callebaut cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem. Z tego powodu przygotowaliśmy kolejną edycję, która dostarczy nowych inspiracji nawiązujących do zbliżającego się wielkimi krokami święta zakochanych.
Pierwszy dzień szkolenia (1 lutego 2017 roku) adresowany jest przede wszystkim do osób z branży cukierniczej. Michał Kleiber zaprezentuje m.in. jak przygotować tartoletkę, torcik i walentynkowe ciacho. Z pewnością pojawią się wariacje na temat białej czekolady z owocami, migdałowego biszkoptu, czekoladowego musu i nuty alkoholu Baileys.
Drugiego dnia (2 lutego 2017 roku) technolog marki Callebaut zaprezentuje receptury, które odnajdą swoje zastosowanie w branży gastronomicznej: monoporcje - smak walentynek na talerzu, biała słodycz z czerwonymi owocami, lawenda otulona musem czy jogurt lychee z maliną.
Zachęcamy do uczestnictwa w szkoleniu walentynkowym przygotowanym przez Centrum Szkoleniowe Savpol i producenta czekolad Callebaut.
Termin do wyboru: 1.02.2017 (branża cukiernicza) lub 2.02.2017 (branża HoReCa).
Skontaktuj się jak najszybciej ze swoim Przedstawicielem Handlowym, ilość miejsc ograniczona.