1. Korzyści kawy w systemie 1,2,3:
-
POWTARZALNOŚĆ - zawsze masz pewność, że Klient otrzyma kawę wysokiej jakości,
-
SZYBKOŚĆ OBSŁUGI, WYDAJNOŚĆ - krótszy czas obsługi = więcej sprzedanych kaw,
-
POLICZALNOŚĆ zysków i surowca - 1 pod = 1 kawa,
-
SZYBKIE WDROŻENIE pracownika - łatwość obsługi,
-
INTUICYJNOŚĆ - odpowiedź na zmieniający się rynek pracy.
2. Porównanie różnych mieszanek kaw - daj Klientowi wybór,
3. Wskazówki tworzenia kawowego menu - sprzedażowe bestsellery i trendy na Rok 2019,
4. Tworzenie kaw smakowych - wyróżnij się!,
5. Kawa na wynos - dodatkowy sposób na zysk.
Warsztaty poprowadzą:
Romain Vernot – certyfikowany barista MALONGO FRANCE
Sylwia Ślusarska – baristka Savpol