Nowatorskie receptury oraz praktyczne zastosowania produktów Fabbri w cukierni i lodziarni.
Cykl seminariów cukierniczym odbył się w naszych czterech lokalizacjach, podczas których przedstawiliśmy klasyczne desery w odświeżonych wersjach. Nasi technolodzy zaprezentowali sprawdzone przepisy i techniki przygotowania popularnych słodkości, pokazując ich nowe, inspirujące odsłony. Była to doskonała okazja, by poszerzyć swoją ofertę i wprowadzić do niej świeże spojrzenie na tradycyjne desery.
Cykl seminariów cukierniczym odbył się w naszych czterech lokalizacjach, podczas których przedstawiliśmy klasyczne desery w odświeżonych wersjach. Nasi technolodzy zaprezentowali sprawdzone przepisy i techniki przygotowania popularnych słodkości, pokazując ich nowe, inspirujące odsłony. Była to doskonała okazja, by poszerzyć swoją ofertę i wprowadzić do niej świeże spojrzenie na tradycyjne desery.
=> OTWÓRZ Z NAMI SWOJĄ LODZIARNIĘ
Twoja szansa na sukces w branży lodowej!
Szkolenie zostało opracowane z myślą o osobach, które dopiero zaczynają swoją przygodę z własnym biznesem. Przedstawiliśmy od podstaw: jak skutecznie wejść na rynek, jak unikać najczęstszych błędów początkujących przedsiębiorców oraz jak stworzyć lodziarnię, która przyciągnie rzeszę klientów. Dzięki wiedzy i doświadczeniu naszych technologów lodziarstwa uczestnicy mogli skorzystać z najlepszych praktyk i rozwiązań. To specjaliści z wieloletnim doświadczeniem, którzy zadbają o najwyższą jakość i innowacyjność podczas prezentacji.
=> KAWA, HERBATA & CZEKOLADA - na jesienne i zimowe wieczory.
Rynek kaw i napoi smakowych dynamicznie się rozwija, dlatego warto poznawać aktualne trendy i możliwości w ich przygotowywaniu. To doskonała okazja, aby rozwinąć swoją wiedzę, wzmocnić zmysły i nauczyć się doceniać bogactwo smaków oraz aromatów, dlatego na nasze specjalne zaproszenie odwiedził nas Vittorio Agosti - Global Brand Ambasador marki Fabbri 1905. Tym, którzy nie znają naszego znakomitego gościa, który w zeszłym roku zaszczycił nas już swoją obecnością, przypominamy kim jest Vittorio Agosti - to laureat tytułu Brand Ambasador roku 2019 we Włoskim konkursie BarAwards. Poprowadził warsztaty w których tworzył wyjątkowe kompozycje na bazie syropów Fabbri mi.n,: kawy smakowe, wegańskie, gorąca czekolada oraz rozgrzewające koktajle.
Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w tych wydarzeniach!
=> KAWA, HERBATA & CZEKOLADA - na jesienne i zimowe wieczory.
Rynek kaw i napoi smakowych dynamicznie się rozwija, dlatego warto poznawać aktualne trendy i możliwości w ich przygotowywaniu. To doskonała okazja, aby rozwinąć swoją wiedzę, wzmocnić zmysły i nauczyć się doceniać bogactwo smaków oraz aromatów, dlatego na nasze specjalne zaproszenie odwiedził nas Vittorio Agosti - Global Brand Ambasador marki Fabbri 1905. Tym, którzy nie znają naszego znakomitego gościa, który w zeszłym roku zaszczycił nas już swoją obecnością, przypominamy kim jest Vittorio Agosti - to laureat tytułu Brand Ambasador roku 2019 we Włoskim konkursie BarAwards. Poprowadził warsztaty w których tworzył wyjątkowe kompozycje na bazie syropów Fabbri mi.n,: kawy smakowe, wegańskie, gorąca czekolada oraz rozgrzewające koktajle.
Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w tych wydarzeniach!