Lodowe inspiracje - warsztaty lodziarskie

Centrum Szkoleniowe Savpol w dniach 9 i 10 listopada, gościło osoby zainteresowane otwarciem własnej lodziarni lub rozszerzeniem dotychczasowej oferty swojego lokalu.

Nasi specjaliści od lodów - Raffaele Derosa (Fabbri), Szymon Wolański oraz Kamil Sitarz, w trakcie obu spotkań, przedstawili koncepcję lodziarni. Opisali proces przygotowania lodów rzemieślniczych, przybliżyli ofertę surowców i maszyn niezbędnych do produkcji zimnych smakołyków oraz zaprezentowali najnowsze, europejskie trendy.
Uczestnicy mieli okazję spróbować niektórych propozycji lodowych np. wyjątkowych lodów o smaku pistacji.

Dziękujemy za liczne przybycie i mamy nadzieję, że zdobyte informacje pomogą Państwu w realizowaniu planów lodziarskich.

W przypadku zainteresowania indywidualnymi szkoleniami lodziarskimi lub branżowymi, prosimy o kontakt z Przedstawicielami Handlowymi.
Następny artykuł
Szkolenie z firmą Barry Callebaut
Poprzedni artykuł
Targi HoReCa 2015 - Kraków