Relacja - Seminarium cukiernicze Fabbri

W dniach 6-8 październik w naszym Centrum Szkolniowym Savpol w Gliwicach odbyły się szkolenia cukiernicze, które zorganizowaliśmy wspólnie z firmą Fabbri. Warsztaty poprowadzili Domenico Costanza oraz Rafaele Derosa.

Za nami trzy dni szkoleń pełne słodkości i nowych pomysłów. Podczas spotkań nasz gość Domenico Costanza podzielił się z uczestnikami warsztatów swoimi umiejętnościami, które sam pozyskał podczas wieloletniej pracy z najlepszymi cukiernikami.

Domenico i Raffaele zaprezentowali nowe, nowatorskie rozwiązania do cukierni oraz wiele praktycznych zastosowań produktów Fabbri w wyrobach cukierniczych. Poznaliśmy receptury na wegańskie makaroniki oraz inne pyszne desery.

 

Dziękujemy wszystkim uczestnikom szkolenia za przybycie do naszego Centrum Szkoleniowego w Gliwicach i zachęcamy do udziału w kolejnych warsztatach.
Następny artykuł
Przedsiębiorstwo Savpol wyłącznym dystrybutorem Fabbri
Poprzedni artykuł
Szkolenie gastronomiczne - Raz na słodko, raz na słono - kanapki