Relacja - Szkolenie monoporcje 2017

Za nami kolejne dwudniowe warsztaty w Centrum Szkoleniowym Savpol w Gliwicach, podczas którego uczestnicy przygotowywali monoporcje na słodko i słono.

Food Fingers są niezwykle popularne w świecie cukierniczym oraz topowych restauracjach. Znalazły również uznanie wśród klientów, otwartych na nowe doznania smakowe. Podczas ostatniego szkolenia nasi specjaliści zaprezentowali jak przygotować monoporcje w wersji na słodko i wytrawnej w oparciu o m.in. produkty Fabbri i Cofiletas.

Nowe, inspirujące receptury pozwolą na stworzenie ciekawych pozycji w menu własnej restauracji, cukierni czy nawet lodziarni, by sprostać wysokim oczekiwaniom Klientów. Cieszymy się, że razem w Wami możemy się rozwijać.

Zachęcamy do obejrzenia galerii z ostatniego szkolenia. 
Osoby, które chciałyby wziąć udział w kolejnym szkoleniu z monoporcji - zapraszamy do kontaktu z Przedstawicielami Handlowymi. Zaplanowaliśmy kolejną edycję już w styczniu.
Następny artykuł
Relacja - Targi Savpol 2018
Poprzedni artykuł
Relacja - Szkolenie świąteczne z Callebaut 2017