Relacja - Szkolenie świąteczne z Callebaut 2017

Za nami kolejne szkolenie ze świątecznych deserów czekoladowych. Technolog firmy Callebaut - Michał Kleiber - zaprezentował intrygujące receptury bazujące na produktach tej słynnej belgijskiej marki.

Warsztaty prowadzone przez specjalistów firmy Callebaut cieszą się ogromną popularnością wśród naszych Klientów. Tak było i tym razem - duża frekwencja i wszystkie miejsca zajęte w naszym Centrum Szkoleniowym.

 

Spotkanie z Michałem Kleiberem pozwoliło uczestnikom na poznanie ciekawych receptur powstałych na bazie produktów firmy Callebaut (wśród nich pojawiły się nowości - czekolada Callebaut Gold i dekoracje czekoladowe Mona Lisa): Tarta czekoladowa, Gateau de Voyage i deser Karmel-banan-gruszka.

Następny artykuł
Relacja - Szkolenie monoporcje 2017
Poprzedni artykuł
Relacja - Świąteczne Ciasta Komplet 2017