Seminarium cukiernicze - Valmar - Chef Cream&Dosy

Seminarium cukiernicze - poznaj innowacyjne urządzenia Chef Cream i Dosy od kuchni.

Razem z słoweńskim producentem, firmą Valmar zorganizowaliśmy dla naszych klientów trzy dni szkoleń cukierniczych.

We wtorek oraz środę Martin Gregora dzielił się doświadczeniem z naszymi klientami w Gliwicach. W czwartek zawitał do Grudziądza i również tam pokazał jakie możliwości niosą ze sobą urządzenia marki Valmar. 
 
Podczas spotkań pokazaliśmy w jaki sposób i z pomocą jakich narzędzi można usprawdzić pracę w cukierni oraz lodziarni. Przedstawiliśmy zupełnie nowe urządzenie, dzięki któremu dozowanie idealnych porcji już nigdy nie będzie takie samo, a proces produkcji idealnie zoptymalizowany.

Poznajdzie Dosy 3 od Valmar

 
 
DOSY 3 to idealne rozwiązanie w dobie dzisiejszych wymogów środowiskowych. Jednocześnie  to maszyna, stała się niewątpliwym udogodnieniem pracy mistrzów branży lodowej. Otwiera nowe horyzonty i możliwości biznesowe oraz stwarza warunki do zwiększania rozpoznawalności własnej marki nawet poza zwykłym otoczeniem.
„Sprzedawaj więcej sorbetów i lodów rzemieślniczych, zachowując jednocześnie dużą kreatywność, kontrolę i higienę”











Następny artykuł
Savpol na Targach ExpoSweet 2015
Poprzedni artykuł
5 Kolorów Czekolady w konfekcji, cukiernictwie i deserach - pokaz na żywo