Seminaria Lodziarskie - Otwórz z nami swoją lodziarnię - Gliwice
Seminaria Lodziarskie - Otwórz z nami swoją lodziarnię - Gliwice
Planujesz otwarcie własnej lodziarni? A może chcesz poszerzyć ofertę swojej kawiarni cukierni, piekarni lub restauracji o orzeźwiające lody?
25.11.2021
lodziarskie
Zapisz się na szkolenie
Seminaria Lodziarskie - Otwórz z nami swoją lodziarnię - Gliwice

Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy kolejną edycję Warsztatów Lodziarskich.

Zapraszamy wszystkie osoby, które chciałyby wystartować na wiosnę ze swoim lodowym biznesem lub prowadzą już lodziarnię i poszukują nowych inspiracji oraz profesjonalnego doradztwa.

Kiedy? Gdzie?
25 listopada 2021, godz.: 10:00
Gliwice, ul. Sowińskiego 7 (sala szkoleniowa)

Do kogo kierowane są warsztaty?
- do właścicieli kawiarni, cukierni chcących poszerzyć swoją ofertę o lody rzemieślnicze,
- do osób planujących otwarcie własnej lodziarni w przyszłym sezonie,
- do osób zainteresowanych wprowadzeniem sprzętu marki Valmar,
- do szefów kuchni, właścicieli restauracji, którzy chcieli by rozpocząć produkcję lodów w swoich lokalach.
 
Przygotowaliśmy szkolenie z zakresu lodziarstwa, które będą obejmowały tematykę:
- Technologii produkcji lodów
- Sprzętu potrzebnego do produkcji lodów
- Zagrożeń w produkcji
- Kalkulacji lodowych

Podczas szkolenia nie zabraknie także pokazu praktycznego produkcji lodów oraz degustacji.

Dowiesz się jakich maszyn i urządzeń potrzebujesz na początek, poznasz technologię produkcji lodów rzemieślniczych, zaznajomisz się z alternatywnymi technologiami produkcji oraz podpowiemy jakie komponenty do lodów gałkowych będą Ci niezbędne do rozpoczęcia pracy.

Szkolenie poprowadzą: Raffaele Derosa,  Łukasz Wilk oraz Krzysztof Błaszczyk.

Zapraszamy! 
Zgłoszenia można przesyłać także na adres szkolenia@savpol.pl.  Ilość miejsc ograniczona.
Cena szkolenia
Bezpłatne
dla Klientów firmy Savpol oraz osób zainteresowanych otwarciem lodziarni