To niepowtarzalna okazja na poznanie nowatorskich receptur oraz praktycznego zastosowania produktów Fabbri w Państwa cukierni i lodziarni.
Na spotkaniu nasi technolodzy: Dariusz Kowalczewski, Krzysztof Błaszczyk oraz Łukasz Wilk podzielą się z Państwem swoim doświadczeniem oraz wiedzą nabytą podczas warsztatów cukierniczych we Włoszech. Szkolenie poprowadzi ambasador marki Fabbri - Raffaele Derosa.
Podczas szkolenia zaprezentujemy Państwu propozycje deserów mrożonych, takich jak torty lodowe i semifreddo, oraz klasyczne wyroby cukiernicze.
Podczas przerwy dodatkowo pokażemy koncept kuchni włoskiej.
Gdzie?: Centrum Szkoleniowe Savpol, ul. Magazynowa 3, Grudziądz 86-300
Kiedy?: 3 listopada 2021
O której?: start 10:00
Uprzejmie informujemy, że na powyższe seminarium nie przyjmujemy zgłoszeń online. W celu zapisania się na szkolenie, prosimy o kontakt z Państwa opiekunem handlowym.