=> Serdecznie zapraszamy do udziału w naszym seminarium cukierniczym, podczas którego przedstawimy klasyczne desery w odświeżonych wersjach. Nasi technolodzy zaprezentują sprawdzone przepisy i techniki przygotowania popularnych słodkości, pokazując ich nowe, inspirujące odsłony. To doskonała okazja, by poszerzyć swoją ofertę i wprowadzić do niej świeże spojrzenie na tradycyjne desery.
W programie m.in.:
-
mini ptysie, tarty, korpusy bezowe
-
cynamoonki
-
sernik korzenny
-
tort mrożony - bezglutenowy
Termin: 08.10.2024
Godzina: 10:00 - 14:00
Miejsce: Centrum Szkoleniowe Savpol, ul. Geodetów 15, Gdańsk
Zapisy: szkolenia@savpol.pl
Seminarium poprowadzi ambasador marki Fabbri, Raffaele Derosa, wraz z naszym technologiem cukiernictwa, Krzysztofem Błaszczykiem, który posiada wieloletnie doświadczenie i nieustannie doskonali swoje umiejętności w branży cukierniczej. Jego wiedza i pasja owocują innowacyjnym podejściem do klasycznych przepisów, które z pewnością zainspirują każdego miłośnika słodkości.
Do zobaczenia !