Seminarium cukiernicze - Fabbri - 26.10.2021 Gliwice
Seminarium cukiernicze - Fabbri - 26.10.2021 Gliwice
To niepowtarzalna okazja na poznanie nowatorskich receptur oraz praktycznego zastosowania produktów Fabbri w Państwa cukierni i lodziarni.
26.10.2021
cukiernicze
Zapisz się na szkolenie
Seminarium cukiernicze - Fabbri - 26.10.2021 Gliwice
To niepowtarzalna okazja na poznanie nowatorskich receptur oraz praktycznego zastosowania produktów Fabbri w Państwa cukierni i lodziarni.
 
Na spotkaniu nasi technolodzy: Dariusz Kowalczewski, Krzysztof Błaszczyk oraz Łukasz Wilk podzielą się z Państwem swoim doświadczeniem oraz wiedzą nabytą podczas warsztatów cukierniczych we Włoszech. Szkolenie poprowadzi ambasador marki Fabbri - Raffaele Derosa.

Podczas szkolenia zaprezentujemy Państwu propozycje deserów mrożonych, takich jak torty lodowe i semifreddo, oraz klasyczne wyroby cukiernicze.

Podczas przerwy dodatkowo pokażemy koncept kuchni włoskiej.

Gdzie?: Centrum Szkoleniowe Savpol, ul. Sowińskiego 7, Gliwice 44-100
Kiedy?: 26-28 października 2021 
O której?: start 10:00

Uprzejmie informujemy, że na powyższe seminarium nie przyjmujemy zgłoszeń online. W celu zapisania się na szkolenie, prosimy o kontakt z Państwa opiekunem handlowym.
Cena szkolenia
Uprzejmie informujemy, że na powyższe seminarium nie przyjmujemy zgłoszeń online. W celu zapisania się na szkolenie, prosimy o kontakt z Państwa opiekunem handlowym.