Szkolenie cukiernicze HoReCa 19.10.2021 Gliwice
Szkolenie cukiernicze HoReCa 19.10.2021 Gliwice
19.10.2021
Zapisz się na szkolenie
Szkolenie cukiernicze HoReCa 19.10.2021 Gliwice
Zapraszamy serdecznie na spotkanie z Doradcą Technologicznym Akademii Czekolady Callebaut - Michałem Kleiberem. Podczas szkolenia poznasz desery talerzowe, jak i różne formy ich prezentacji, które będziesz mógł wykorzystać w swojej restauracji lub kawiarni.
 
Michał Kleiber zaprezentuje różnorodne techniki wykończeniowe i dekoracji oraz pokaże w jaki sposób stworzyć wielowarstwowe wyroby cukiernicze. Nauczysz się jak przygotować  musy czekoladowe, żelki owocowe czy czekoladowe kubeczki. Ale to nie wszystko! Zapisz się na szkolenie i przekonaj się sam.

Gdzie?: Centrum Szkoleniowe Savpol, ul. Sowińskiego 7, Gliwice 44-100
Kiedy?: 19 października 2021
O której?: start 9:00

Plan szkolenia:
9:00 - 12:30 Szkolenie praktyczne
12:30 - 13:00 Przerwa
13:00 - 16:00 Szkolenie praktyczne c.d.

Szkolenie poprowadzi Michał Kleiber, Doradca Technologiczny Akademii Czekolady Callebaut.

Zapraszamy!
Cena szkolenia
Bezpłatne
Szkolenie praktyczne prowadzone przez Doradcę Technologicznego Akademii Czekolady Callebaut Michała Kleibera.