Rynek kaw i napoi smakowych dynamicznie się rozwija, dlatego warto poznać aktualne trendy i możliwości w ich przygotowywaniu. To doskonała okazja, aby rozwinąć swoją wiedzę, wzmocnić zmysły i nauczyć się doceniać bogactwo smaków oraz aromatów. Szkolenie poprowadzi doświadczony barista Vittorio Agosti - trener SCA, modułu BARISTA oraz Włoskiej Akademii Mistrzów Kawy.
W programie m.in.:
-
koncept Mixybar Seria Plus
-
czekolada na zimno
-
różne warianty lemoniad
-
Crema Fredda o smaku pistacjowym
-
klasyczne napoje, takie jak kawa mrożona z lodami, kawa na lodzie, herbata mrożona oraz shake mleczny
Serdecznie zapraszamy do udziału w prezentacjach, które będą nie tylko okazją do poznania nowości marki Fabbri, ale także inspiracją dla wszystkich miłośników wyjątkowych smaków.
Odkryj sposoby na klasyczne napoje w nowoczesnej odsłonie.
=> Miejsce: Centrum Szkoleniowe Savpol, ul. Sowińskiego 7, Gliwice
=> Termin: 26.03.2025
=> Godzina: 10:00 - 13:00
=> Zapisy: szkolenia@savpol.pl
Zapraszamy!