NOWOCZESNE CUKIERNICTWO

14.05.2025 , Rzeszów
Cena szkolenia:
DARMOWE

Zapisz się na szkolenie

Opis szkolenia

We współpracy z naszym partnerem Les Verges Boiron zapraszamy na szkolenie, które poprowadzi ambasador marki, Patryk Szczepański, wspierany przez naszych doświadczonych technologów. Tematem przewodnim pokazu będzie „Nowoczesne cukiernictwo”, w którym uczestnicy będą mieli okazję zapoznać się z różnorodnymi technikami oraz nowatorskimi połączeniami smakowymi.

 

Wszystkie te techniki będą oparte na wykorzystaniu purée owocowych Boiron które pozwolą uczestnikom na odkrycie ciekawych i innowacyjnych rozwiązań. Jest to doskonała okazja, aby zabrać ze sobą wiedzę i pomysły do własnej kuchni. Zapraszamy serdecznie do udziału w naszych szkoleniach i odkrycia z nami tajników nowoczesnego cukiernictwa!

 

Kluczowe informacje:

  • Miejsce: Rzeszów
  • Termin: 14.05.2025
  • Godzina: 10:00 - 13:30
  • Zapisy: szkolenia@savpol.pl

W programie:

Celem naszych szkoleń jest przedstawienie uczestnikom najnowszych technik w cukiernictwie.
Podczas spotkań omówimy i zademonstrujemy:

  •  Glazura
  •  Crémeux
  •  Krem cukierniczy
  •  Confit
  •  Mousse