NOWOCZESNE CUKIERNICTWO
Opis szkolenia
We współpracy z naszym partnerem Les Verges Boiron zapraszamy na szkolenie, które poprowadzi ambasador marki, Patryk Szczepański, wspierany przez naszych doświadczonych technologów. Tematem przewodnim pokazu będzie „Nowoczesne cukiernictwo”, w którym uczestnicy będą mieli okazję zapoznać się z różnorodnymi technikami oraz nowatorskimi połączeniami smakowymi.
Wszystkie te techniki będą oparte na wykorzystaniu purée owocowych Boiron które pozwolą uczestnikom na odkrycie ciekawych i innowacyjnych rozwiązań. Jest to doskonała okazja, aby zabrać ze sobą wiedzę i pomysły do własnej kuchni. Zapraszamy serdecznie do udziału w naszych szkoleniach i odkrycia z nami tajników nowoczesnego cukiernictwa!
Kluczowe informacje:
- Miejsce: Rzeszów
- Termin: 14.05.2025
- Godzina: 10:00 - 13:30
- Zapisy: szkolenia@savpol.pl
W programie:
Celem naszych szkoleń jest przedstawienie uczestnikom najnowszych technik w cukiernictwie.
Podczas spotkań omówimy i zademonstrujemy:
- Glazura
- Crémeux
- Krem cukierniczy
- Confit
- Mousse
