O firmie
Savpol dziś
Historia
CSR
Kontakt
Centrum Szkoleniowe Savpol
Lista szkoleń
Centrum Szkoleniowe
Aktualności
Zostań Dostawcą
Zostań Klientem
Zostań Pracownikiem
Media
PL
ENG
PL
ENG
Media
Z przyjemnością dzielimy się wiedzą wpływając tym samym na poziom oraz rozwój branży cukierniczej, gastronomicznej, lodziarskiej oraz piekarniczej. Zapraszamy do lektury!
Kontakt dla mediów
Iwona Gros
i.gros@savpol.pl
Tel. 512 416 465
Tel. 32 400 04 37
Nowe trendy w produkcji lodów i nie tylko
19.05.2015
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015/5
Lody, zdrowie i radość
30.04.2015
MISTRZ BRANŻY 2015/4
Savpol na Targach ExpoSweet 2015
03.03.2015
BAKESWEET 2015/3 (52)
O nowościach dla lodziarzy w Bake&Sweet
06.02.2015
BAKESWEET 2015/2 (51)
Savpol prezentuje 603 BIB firmy Coldelite
02.03.2015
Wybierz cel podróży
Savpol Gliwice
Savpol Gdańsk
Savpol Grudziądz
Savpol Kraków
Savpol Poznań
Savpol Rzeszów
Savpol Wałbrzych
Savpol Warszawa