Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy kolejną edycję Warsztatów Lodziarskich.
Zapraszamy wszystkie osoby, które chciałyby wystartować na wiosnę ze swoim lodowym biznesem lub prowadzą już lodziarnię i poszukują nowych inspiracji oraz profesjonalnego doradztwa.
Kiedy? Gdzie?
23 listopada 2021, godz.: 10:00
Gdańsk, ul. Geodetów 15 (sala szkoleniowa)
Do kogo kierowane są warsztaty?
- do właścicieli kawiarni, cukierni chcących poszerzyć swoją ofertę o lody rzemieślnicze,
- do osób planujących otwarcie własnej lodziarni w przyszłym sezonie,
- do osób zainteresowanych wprowadzeniem sprzętu marki Valmar,
- do szefów kuchni, właścicieli restauracji, którzy chcieli by rozpocząć produkcję lodów w swoich lokalach.
Przygotowaliśmy szkolenie z zakresu lodziarstwa, które będą obejmowały tematykę:
- Technologii produkcji lodów
- Sprzętu potrzebnego do produkcji lodów
- Zagrożeń w produkcji
- Kalkulacji lodowych
Podczas szkolenia nie zabraknie także pokazu praktycznego produkcji lodów oraz degustacji.
Dowiesz się jakich maszyn i urządzeń potrzebujesz na początek, poznasz technologię produkcji lodów rzemieślniczych, zaznajomisz się z alternatywnymi technologiami produkcji oraz podpowiemy jakie komponenty do lodów gałkowych będą Ci niezbędne do rozpoczęcia pracy.
Szkolenie poprowadzą: Raffaele Derosa, Łukasz Wilk oraz Krzysztof Błaszczyk.
Zapraszamy!
Zgłoszenia można przesyłać także na adres szkolenia@savpol.pl. Ilość miejsc ograniczona.