Brakuje ci pomysłów na świąteczne desery? Zapraszamy serdecznie na spotkanie z Doradcą Technologicznym Akademii Czekolady Callebaut - Michałem Kleiberem. Podczas szkolenia poznasz przepisy na zupełnie nowe, zaskakujące desery i wypieki. Zobaczysz różne techniki dekoracji i wykańczania wyrobów.
Michał Kleiber zaprezentuje tradycyjne desery w nowoczesnym wydaniu, pokaże Sernik jakiego jeszcze nie miałeś okazji zobaczyć. Nauczysz się jak przygotować korzenną tarte z migdałowym creme patissiere oraz ptysie Pate Choux a'la rocher. Ale to nie wszystko! Zapisz się na szkolenie i przekonaj się sam.
Gdzie?: Centrum Szkoleniowe Savpol, ul. Sowińskiego 7, Gliwice 44-100
Kiedy?: 21 października 2021
O której?: start 9:00
Plan szkolenia:
9:00 - 12:30 Szkolenie praktyczne
12:30 - 13:00 Przerwa
13:00 - 16:00 Szkolenie praktyczne c.d.
Szkolenie poprowadzi Michał Kleiber, Doradca Technologiczny Akademii Czekolady Callebaut.
Dostępny jest również
termin 20.10.2021.
Zapraszamy!