Aktualności

Seminarium cukiernicze - Valmar - Chef Cream&Dosy

30.09.2021
Seminarium cukiernicze - poznaj innowacyjne urządzenia Chef Cream i Dosy od kuchni.

5 Kolorów Czekolady w konfekcji, cukiernictwie i deserach - pokaz na żywo

28.09.2021
Nie zawsze łatwo jest znaleźć inspirację i spotkać się z innymi Szefami. Dlatego też, firma Callebaut inicjuje nowy...

Webinarium Lodziarskie 2021

16.03.2021
Webinaria Lodziarskie Savpol to nowa forma naszych corocznych Seminariów Lodziarskich.

Przedsiębiorstwo Savpol wyłącznym dystrybutorem Fabbri

01.03.2021
Miło nam poinformować, że zostaliśmy wyłącznym dystrybutorem produktów marki Fabbri 1905 w Polsce.

Relacja - Seminarium cukiernicze Fabbri

09.10.2020
W dniach 6-8 październik w naszym Centrum Szkolniowym Savpol w Gliwicach odbyły się szkolenia cukiernicze, które...