Szkolenie z firmą Barry Callebaut

Ambasadorzy Czekolady Callebaut przekazują swoją specjalistyczną wiedzę rzemieślnikom na całym świecie. W dniach 17-19.11.2015 firma Callebaut gościła w naszym Centrum Szkoleniowym.

Technolog firmy Barry Callebaut - Michał Kleiber, wraz z naszymi technologami Damianem Krępeć i Dariuszem Kowalczewskim, pracował z Uczestnikami nad wykorzystaniem czekolady w tortach oraz deserach talerzowych. Jeden dzień poświęcony był branży HoReCa.

Zaproponowane receptury tortów: Ginger (patrz zdjęcie główne), Bailey's czy deser Cuba, a także forma ich podania i aranżacji, pozwoliły stworzyć dzieła sztuki zarówno dla podniebienia, jak i dla oka. 


Dziękujemy wszystkim obecnym a zainteresowanych podobnymi szkoleniami prosimy o kontakt z Przedstawicielami Handlowymi.
Następny artykuł
Rywalizacja siatkarzy
Poprzedni artykuł
Lodowe inspiracje - warsztaty lodziarskie